tiistai 1. kesäkuuta 2010

I ain't gonna stop


Koeviikko on ohi, vihdoinkin ♥ Nyt on taas aikaa blogille...

Aloitin kesäkuun kunniaksi herkkulakon. En saa siis syödä keksejä, kakkuja, karkkeja, suklaata, jäätelöä.... Kuukauteen. Oikein minulle, ehkä se auttaisi pudottamaan edes pari kiloa tästä. Mehujäitä saan syödä, mutta vain viikonloppuina ja en kahta enempää.

Syöminen ahdistaa. Jos ei sinä hetkenä kun tungen ruokaa suuhun, niin viimeistään sitten kun lautanen on tyhjä. Miksi söin tämän? Olisin pärjännyt hyvin ilmankin. Tai puolet olisi riittänyt... Aamuisin päätän että en saa syödä enempää kuin 500 kaloria. Onnistunko? En, sillä äiti on tarkka päivällisen suhteen. Onneksi kohta on loma. Silloin olen ensimmäiset neljä viikkoa töissä, ja siellähän ei voi syödä kokoajan, vain lounarilla. Onneksi näin...

Olen niin motivoitunut laihtumaan koulun alkuun mennessä. haluan nähdä niiden ilmeet, kun olen kauniimpi, pienempi. Tuskin olen 50 kiloisenakaan mikään pieni ja siro, mutta en yhtä iso kun nyt. Tämä motivaatio alkoi siitä kun näin kuvia itsestäni kouluvuoden alussa. Olin niin iso, läski. Painoin silloin kymmenen kiloa enemmän kuin nyt. Ne kuvat olivat kamalaa katsottaa, ja kaikki näkivät ne. Niissä seisoin kyttyrässä, melkein 70 kiloisena. Oksetti nähdä ne, kurkkua kuristi ja kyyneleet tulvivat silmiin. Ei. Koskaan. Enää. Seuraavan kerran kun ne näkevät kuvia minusta, olen 20 kiloa kevyempi kuin niissä kamalissa kuvissa. Lupaan sen.

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä sulle, pystyt kyllä mihin vain!
  Ps. se on enää, ei enään. :)

  VastaaPoista
 2. 50 kiloisena olet varmasti siro<3 Tsemppiä siihen! Oot tullu jo tosi pitkän matkan vuoden alusta, eikä ole mitään syytä miksi et pääsisi tavoitteeseesi!

  VastaaPoista
 3. Herkkulakko on kyllä hyvä idea, mutta itse en pystyisi kesälomalla pitämään sellaista :D mieluummin opettelen sitä kohtuullista herkuttelua :)

  Mä uskon että sä pystyt vaikka mihin tässä kesän aikana, jos vain oikein uskot itseesi ja teet kovasti töitä! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 4. NIIIN sama täällä! :) Haluan oikeasti NÄHDÄ NE ILMEET ja haluan tuntea millaista on olla kymmenen kiloa laihempi 8----o

  Puhallan sulle voimaa täältä!<3 ;--D

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva Twiggystä :) Mutta näytät kaikille, kohta kaikki katsoo sun muodonmuutosta kadehtien! Tsemppiä ♥

  VastaaPoista
 6. hei onnea tolle herkkulakolle, sä kyllä onnistut!
  mullakin on nyt jonkin sortin hyvä motivaatiotulva päässäni ja pidän siitä.
  me onnistutaan, me kaikki, joilla on unelma, jonka haluaa oikeasti toteuttaa. mitä enemmän sitä tahtoo, sitä isommaksi motivaatio kasvaa.
  halit <3

  VastaaPoista
 7. Joo eihän se mitään itsetuntoa nostattavaa katseltavaa ole... Tsemppiä. :)

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry