lauantai 8. toukokuuta 2010

Haluan laihtua, mutta en tällä tavalla. Olen oksennellut koko yön, puolen tunnin välein. Nyt oksennan vain mahahappoja ja vihreänkeltaista litkua. En edes muista milloin olin oksennustaudissa viimeksi. Kahdeksanvuotiaana? Ällöttävää. Kroppa tärisee ja ajatus ei kulje. En voi juoda edes vettä, sillä se tulee heti ulos.... Lovely. Kiva viikonloppu siis tiedossa. Kunhan pääsen maanantaina kouluun etten missaa mitään.
En edes muistanut miten kamalaa tämä on.

6 kommenttia:

 1. voi sua :( toivottavasti paranet pian. ♥

  VastaaPoista
 2. Tyttö hyvä.. Mä en jaksanu lukea sun koko blogia, mutta sulla näyttä olevan aika paha syömishäiriö... Ja jotain tarttis tehdä..

  Oot varmaan aika paljon nuorempi kuin minä, itse lähentelen kolmea kymppiä ja siksi haluan kertoa sulle, miten sun EI kannata tehdä, ET SAA TEHDÄ ELLET HALUA JOUTUA HAUTAAN!

  Mä oon ollu koko nuoruusikäni tosi laiha, sit mä lihoin tuossa pari vuotta sitten 8 kiloa kun asuin ulkomailla. Ja tähän sanon, että silloin painoin ihan NORMAALISTI jotain 62 kiloa. Mulle tuli vaan kauhee tarve laihduttaa ja tein ehkä paskimman kautta: 700 kcal päivässä, fyysisesti raskas työ, urheilin lähes joka päivä raskasta aeroobista liikuntaa.. jne. Joten mä en voi kuvitellakaan, että miten huonoon kuntoon sä saat ittes jollain 200kcal!

  Tiedätsä mitä mulle kävi? Mun elimistö meni niin heikkooon kuntoon, että aloin saamaan kaikki flunssat ja infektiot. Ja sithän elimistö alkaa käymään vielä enemmän säästöliekeillä ja repii ne vikat energiat sun elimistöstä muualta, kuten sydämestä. Kai tiedät, että suurin osa anorektikoista kuolee sydäriin, koska se on viimeinen elin joka ihmisellä toimii. No, mulle kävi niin, että tän jälkeen mun aineenvaihdunta oli menny niin sekaisin, että oli kilpirauhasen vajaatoiminta, korkeet kolesteroliarvot (vaikka en syöny rasvaa), korkeet rasvahapot... jne.. Ja mitäs sit kävi.. Kun mun elimistö ei jaksanu myöskään enää tuottaa kortisolia ja oli käyny säästöliekeillä, kävi niin että mä "sekosin" (ilman mitään tahtoani, vaan fysiikka petti), mulle laukes 24/7 paniikkihäiriö ja tuntu että olin vuoden kännissä. Lisäks muhun iski niin lamaava uupumus, etten päässy vuoteen sängystä ylös! Jos katot youtubesta videoita esim "chronic fatigue synrome" niin se kuvaa aika paljon mun tilaa, eikä sille voi tehdä mitään muuta kuin odottaa että voimat tulee takaisin. Lisäks mun vastustuskyky oli nollassa, että sain puoleksi vuodeksi kroonisen infektion, ja meinasin kuolla siihen, koska mun keholla ei ollut mitään millä taistella infektiota vastaan. Mä edelleen toivun tästä episodista enkä vieläkään kykene liikkumaan kotia kauemmas, vaikka olen ollut vuodelevossa kohta vuoden! Ja miks mä kirjotan tän sulle? Siks että mä olen susta huolissani ja en halua että kukaan muu kokee tätä kamaluutta mitä mä koin...

  Ja muistakaa rakkaat ihmiset, että sillä vähäisillä kaloreilla te vaan tuhoatte aineenvaihtunnan ja ruumiinne. Ja jos olet oikeasti ylipainoinen ja haluat laihduttaa niin sillon sun tulee syödä terveellisesti ja paljon kaloreita.

  Voimia sulle tyttönen!


  aineenvaihdunta

  sydän

  VastaaPoista
 3. Ja minä, kun toivon oksennustautia :S...

  Parane pian! <3

  VastaaPoista
 4. voi raukka ! parane piaaan (: minkä painon muutes oot ja ikänen ?=)
  ihana blogi sulla..<3

  VastaaPoista
 5. Komppaan anonyymiä.. ):

  VastaaPoista
 6. Ää voi ei, olin ite alkuviikosta oksennustaudissa ja yh se oli kamalaa :S Tai no ainoo hyvä puoli oli se et laihduin kaks kiloa, mutta silti, hyi.

  Paranemisia♥

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry