perjantai 2. huhtikuuta 2010

You spin my head right round right round


Bestis kertoi just että sen synttärijuhlat on 22.5. Ne on ihan alkoholittomat ja silleen, mutta ongelma on se ruoka siellä. Sen äiti pistää meidät syömään, ja se hommaa sinne hirveästi karkkia, sipsejä ja muuta roskaa. APUA!! Mitä mun pitää tehdä siellä? Sinne on pakko mennä, mutta en missää nimessä voi syödä tuollaista! Onko teillä mitään ideoita miten voi "piilottaa" syömättömyyteni? Tiedän, että alussa on sellainen pakollinen istutaan-kaikki-ryökapöytään-ja-syödään, ja siitä olen nyt tolkuttanut bestikselle että "sano sun äitille että mä syön ennenku tuun ni sen ei tarvi tehä kasvisruokaa erikseen" mutta miten mä teen niitten karkkien sun muiden kanssa? Ahdistaa jo nyt... Sitäpaitsi mun on pakko painaa alle 60 kiloa siihen mennessä. Pakko.
Mutta a-p-u-a, miten teen sen juhla-homman kanssa? Siellä pitää olla koko lauantai ja sunnuntai-aamupäivä. Oikeasti, kaikki vinkit ovat tarpeen!

3 kommenttia:

 1. Jotakin karkkeja tms sä voit ainakin tunkea hihan sisään tai taskuihin, ns huomaamattomasti ja myöhemmin sitten tyhjentää vaikka vessanpönttöön tai roskikseen.
  Tai sitten olla ottavinasi kulhosta jotakin, mutta todellisuudessa vain kurotat sinne kipolle.
  Tai ööh, jos on jotakin mitä otetaan lautaselle, niin otat sitä aika vähän ja keskityt syömisen sijaan jutteluun ja sitäkautta syöt vähemmän.
  Tai sitten vaan vetoat naistenvaivoihin, joten ei tee mieli syödä. Tai päänsärkyyn, mahakipuun jne..

  Tossa nyt pari ideaa, tosin en tiedä miten sä niitä pystyt toteuttamaan ja niin.. Mutta kuitenkin.

  Tsemppiä ja halauksia <3

  VastaaPoista
 2. Jos sä vaan sanot että sul on ollu koko päivän ajan tosi paha olo ni ei oikee tee mieli mitään? En keksi mitään parempaa ku en osaa piilotella ruokaa tai näin :/

  VastaaPoista
 3. Jos tajusin oikein mitä kysyit, ni mä ainakin laitoin vaan copypastella, eli kopioi liitä. Ei mitään sen kummoisempaa..

  Ja ole hyvä vinkeistä, kiva jos osasin edes hiukan olla avuksi :)

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry