lauantai 17. huhtikuuta 2010

Tell me something


Viisi ihanaa asiaa minussa. Hmm... Fatty haastoi tähän, joten yritän tehdä parhaani.
Haastan tähän kaikki jotka eivät jo ole tehneet tätä.

1. Positiivisuus. Olen 99 % ajasta hyvällä tuulella, ja vaikka en olisi, hymyilen silti koko ajan. Lempinimeni koulussa on Little Miss Sunshine, ja sekä hymyni että nauruni on tarttuvaa. Osaan nauraa itselleni ja olen ylpeä blondi:D

2. Leipomistaito. Osaan tehdä periaattessa ihan minkälaisen kakun tai muun sokeripommin. Kymppi köksässä ja kiinnostus ruoanlaittoon takaavat melkein aina onnistuvat tekeleet:)

3. Järjestelmällisyys. Organisoin kaikki tavarat omille paikoille, niin omassa huoneessa, keittiössä, äidin työpaikalla kun koulussakin. Olen vahvasti sitä mieltä, että kun tavarat ovat järjestyksessä, on ajatuksetkin. Tämä kuulostaa todella konservatiiviseltä ja tätimäiseltä, mutta totta se on.

4. Rohkeus nauraa itselleen. Tätä eivät monet osaa. Jos kaatuu koulussa käytävällä perseelleen, joku voisi itkeä sitä vessassa naama punaisena ja vannoa, ettei enään koskaan tule ulos. Mitä minä tekisin jos kaatuisin? Nauraisin kömpelyyttäni vedet silmissä vielä seuraavalla viikolla. On ihan okei nauraa itselleen, se on todella palkitsevaa.

Kaksikymmentä minuuttia tämän postauksen aloittamisen jälkeen en vieläkään keksi viidettä asiaa. Siksi pyydänkin teitä ihania, rakkaita lukijoita kertomaan yhden asian, josta minussa tai blogissani pidätte. Se voi olla mikä tahansa, pieni tai iso asia. Kertokaa ihan mitä vain:)

7 kommenttia:

 1. tääkin päivä meni mulla päin puskia :/ toivottavasti sä pystyit parempaan, täytyy toivoa taas parempaa huomista. ps. otan haasteen vastaan ;)

  VastaaPoista
 2. mä keksin ainakin sen, että sulta saa ihania ja tsemppaavia kommentteja ♥ osaat laittaa kommentteja, joista näkyy, miten lämmin sydän sulla on.

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! ♥ I fell in love with this, voisinko sanoa :'D
  Ja sä oot yksi niistä bloggaajista, joiden kommentit saa kaikista suurimman hymyn huulille! (: Innostava ja hyväsydäminen oot!

  VastaaPoista
 4. Oot tosi lämmin ja aito ihminen, ja vaikutat just sellaselta ihanalta tytöltä jonka kaikki haluu ystäväkseen<3

  VastaaPoista
 5. Mullekkin tulee ekana mieleen noi kommentit :) Sä jaksat aina tsempata ja saat mut hyvälle mielelle vaikka olisi kuinka maassa. Kiitos♥

  VastaaPoista
 6. upee postaus :) ja muutenki tosi ihana blogi ♥

  VastaaPoista
 7. Sun postaukset on piristäviä, ja kommentit ihanan motivoivia! Tulee oikeasti sellainen olo, että joku uskoo siihen, että pystyy mihin vaan :D

  Ja se on kyl ihan totta mitä sanoit siitä feilaamisesta. Päätin, että en pidä mitään taukoa, koska se just olis luovuttamista : /

  Tsemppiä <3<3

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry