keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Success makes you going on

eivoiollatottaeivoiollatotta mun motivaatiofarkkujen nappi menee ihan just kiinni, sentti niin nappi on kiinni!!! I'm happy happy happyyyyy:)))))
Viimeksi kun kokeilin niitä, ne oli vielä liian pienet, monta senttiä liikaa läskiä. Äsken kun kiskoin ne jalkaan, ihmettelin ensin miten ne lahkeet ei purista, ja whumps, housut oli jalassa ja nappi melkein kiinni!! Mun nykyiset housut joita käytän on H&Män tuumakokoa 29/32 eli M-kokoiset, mutta ne motivaatiofarkut on kokoa 27/32 eli S-kokoiset!! Piti vain äkkiä tulla ilmoittamaan tästä, toivottavasti tekin pääsette tavoitteisiinne:)

Tossa on toi H&M kokotaulukko


XSSML
Waist24"25"26"27"28"29"30"31"32"33"34"

8 kommenttia:

 1. Jee, tollanen motivoi kyllä niin paljon :)
  Itellä on just ollu monta päivää putkeen hyvä motivaatio, mut en uskalla viel koklaa motivaatiofarkkuja, koska pelkään etten ookaan yhtään laihtunu, koska se vast masentais!
  Onnea ja tsemppiä, tykkään sun blogista!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanaa! Onnittelut. <3

  Munkin pitäisi varmaan hankkia motivaatiofarkut.

  VastaaPoista
 3. Tollanen varmasti motivoi, kun se on niin konkreettista. Mun piti ostaa uudet farkut, ku nää mun entiset oli koon liian isot ja en kyllä tiedä.. Haluaisin vielä pienemmäks?

  Onneks olkoon!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon. Oli muuten kiva nähdä noita kuvia edistymisestäsi. Oon ollut alkuajoistasi jo lukijasi. =) Itse nyt lomalla ollessani en enää mahdu 27" farkkuihin. Kun pääsen takas himaan ja aloittamaan sen kuurin mitä suunnitellut, niin sitten palaan takaisin tänne muistuttamaan itseäni.

  Jeij.♥

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry