tiistai 9. maaliskuuta 2010

Calories can't make you happy

Tänään oli jo parempi päivä, kiitos koulun jumppatunnin. Spinningiä heti aamukahdeksalta
Olin niin onnellinen siellä salissa. Vaikka exä oli samalla tunnilla, se ei mua siellä haitannut. Kun se ohjaaja himmensi valot ja tunti alkoi, rentouduin. Poljin kaikessa rauhassa alkulämmittelyn, ja hymyilin. Kun varsinainen "työnteko" alko, sain purettua kaikki agressiot polkemiseen. Ei tarvinnut kuin katsoa exää, ja jaksoin taas, ajattelin vain että "kyllä mä sulle vielä näytän". Ja se toimi. Ohjaaja oli myös ihana. Juuri kun luulin, että olin aivan äärirajoilla ja reidet paloivat, ohjaaja huusi että lisätään vastusta sitten vielä kaksi kertaa, jaksaa jaksaa! Silloin vilkaisin exään ja lisäsin vastusta, poljin aivan hulluna. Kesken kaiken alkoi sitten loppuvenyttely, ja valot syttyivät. Adrenalini virtasi ja pulssi oli yli kahdensadan. Lihakset huusivat hoosiannaa ja hiki valui. Oliko tunti jo loppu? Kyllä, olimme polkeneet 45 minuuttia. Hymyilytti.

Ruokakin on mennyt aika hyvin. En syönyt ennen spinningiä muuta kuin jugurtin, ja se kostautui tunnin jälkeen. En tiennyt kumpi tapahtuu ensin; oksennanko vai pyörrynkö. Keskustassa jaettiin jugurtteja, ja söin sellaisen, ja kotiin tullessa päivällisen ja pari leipää. Päivän kalorit ovat 862, mutta koska spinningissä paloi 400 kaloria, päivän kalorisaldo on 462:) Olen tyytyväinen, se ei mennyt yli tuhannen, ei edes viidensadan. Voi olla että syön vielä jurtin t.m.s. mutta en aio sortua mihinkään. Motivaatio on tulossa takaisin hyvää vauhtia.

Kiitos muuten edellisen postauksen ihanista kommenteista, ne auttoivat jaksamaan tämän päivän. Olette ihania ♥

2 kommenttia:

  1. nyt muhunkin iski urheiluhimo :DD
    onneks olkoon päivästä ♥ jatka vaan samaan malliin.

    VastaaPoista
  2. kivaa että edes joku lukee vaikka pitäiskin vähän taukoa.:-) Ja toi spinning kuulosti kivalta, mäki haluaisin koittaa!
    Hyvä että sulla on motivaatio löytyny, voisin jakaa sitä vähän mullekkin:D kyllä se motivaatio on nyt pakko löytyä kun kevät tulee!

    VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry