perjantai 5. helmikuuta 2010

Quod me nutrit me destruit.

What nourishes me also destroys me


Pari valittua sanaa ensin: Läski, kamala, FAIL, fat..... Tämän päivän piti mennä hyvin, eikö niin? Kaikki meni hyvin, kunnes...

Menin korjaamaan erään vanhan miehen tietokonetta, ja se mies on kamala ruoantuputtelija. Piti mennä kaupan kautta, ja kaupan ovella alkoi ahdistaa. Ruokasuunnitelmat menísivät todella pilalle. "Syö tätä kakkua, juo tästä limua, ota jäätelöä, otaotota kun oot noin pieni ja kädetkin on ihan jäässä sulla! Syö, hyvä lapsi!" Jos nyt oksettaa, ei varmaan pitäisi kertoa, että päivään kalorit menevat todella paljon peruskulutuksen yli. Siis nyt puhutaan tuhansista kaloreista. OKSENTAKAA, HAUKKUKAA PYSTYYN!!! FAILFAILFAILFAIL!!! Siis päivän kalorit ovat varmaan 3000, jos ei enemmän!!!! Hirveä paniikki. Tekisi mieli itkeä, tekisi mieli itkeä se ylimääräinen paino pois. Mutta en pysty. Olen ällöttävä. Kamala lehmä.Teksi mieli repiä läskit irti, saksia ne pois. Kaikki ne vaivalla laihduttamat kilot ovat turvallisesti taas läskimahan ympärillä viimeistään huomenna. Jo valmiiksi läskistä löllyvät reidet hinkkaavat entistä enemmän yhteen kun kävelen, käsien ihrat tärisevat kun kirjoitan, ja tuplaleuka on muuttunut triplaksi. Pulssi hakka yli sataa, ahdistuksesta, kahvista ja kaikesta siitä rasvasta jota olen syönyt.

5 kommenttia:

 1. Voi sua, toi olo on jotain niin hirveetä :( Tsemppaat sitten huomenna. Kyllä sä vielä onnistut ja pääset tavoitteeseesi.
  Voimia<3

  VastaaPoista
 2. Älä sure, se oli vaan yksi päivä. Tänään sitten onnistut taas.

  VastaaPoista
 3. Samassa jamassa ollaan! 8(

  Tänään parempi, eikös?

  ♥ Lilli

  VastaaPoista
 4. Kiitos sun kommentista!!!<3 Just tollaset sanat auttaa niin paljon, kiitos! :)

  Voi sua, mä tiiän ton tunteen ja se on vaan nii kamala, paljon haleja sulle!<3 mut muista silti et se on vaan yks päivä eikä merkkaa mitään, huonot päivät vaan kasvattaa sisua jollon tulee enemmän niitä parempia päiviä! :)

  Tsemppiiiii, oot ihana!!

  VastaaPoista
 5. Kyllä säkin vielä. Vaikka ei musta tunnu siltä, että olisin saavuttanut jotain, olen edelleen liian lihava.

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry