sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Pretend to be happy

Päivän kalorit ovat siinä peruskulutuksen paikkeilla, mutta vaikka (vähän) ottaa se päähän, en aio rypeä itsesäälissä. Olen niin valmis taas uuteen viikkoon. Aion syödä minimimäärät ja urheilla minkä ehdin. Rakastan sitä tunnetta salilla, kun on tyhjällä vatsalla pyöräillyt tunnin, ja kun lopettaa polkemisen ja nousee seisomaan, koko maailma pyörii. Suussa on veren maku ja pulssi hakkaa päässä. Silmissä sumenee ja jalat meinavat pettää alta. Ja se paras tunne? Silloin tietää, että on taas vähän lähempänä tavoitetta, täydellisyyttä. Ah, se tunne:)
Huomenna koulukin alkaa vasta kymmeneltä kirjoitusten takia, joten ehdin hyvin lukea fysiikkaa ja tehdä läksyjä American Idolin jälkeen. Päivällä en ehtinyt, sillä olin A.n kanssa. Siinä tuli käveltyä kolme tuntia, eli poltin noin 470 kaloria. Ei mitään verrattuna syömisiin, mutta parempi kuin ei mitään, eikö niin?

Koulussa olen se iloinen tyyppi. Nauran koko ajan, en ole koskaan huonolla tuulella. En myöskään ärsyynny mistään, en valita, olen vain iloinen, joidekin mielestä ehkä jopa ärsyttävän hyväntuulinen ja positiivinen. Voi kunpa olisin oikeastikin tällainen, sisimmiltäni. En oikeastaan ymmärrä miten onnistun esittämään noin iloista ja tavallista. Joka aamu, ennen kuin aukaisen koulun oven, huokaisen, ryhdistäydyn, ja väännän naamalle happyfacen. Avaan oven ja hymyilen kaikille. Opettajat hymyilevät takaisin, toivottavat hyvät huomenet ja jatkavat matkaansa. Minä kävelen käytävien läpi, ja tulen kavereiden kohdalle. Iloinen hei tulee suustani, sen jälkeen "säteilevä hymy" ja kysyn kuulumiset. Näin päivä jatkuu. 24/7

Ajattelin tehdä ihan erilaisen postauksen huomenna. Laitan siihen tyyliin minuuttiaikataululla tekemiseni, niin saatte nähdä millainen on minulle perus-maanantai. Enjoy:)

Huomisiin ♥

2 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista kommentista<3

    Mitäköhän tapahtuisi, jos riisuisi sen ainaisen happymaskin koulussa? Ja toi tunne kun meinaa pyörtyä kunnon urheilu-urakan jälkeen on purrr ihanaa.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa aivan minulta tuo.. Tekohymy naamalle ja se jumittuu kestohymyksi koko päiväksi vaikka sisältä olisi ihan rikki. Sitten saa kestää seurauksia koulupäivän jälkeen..

    VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry