tiistai 9. helmikuuta 2010

Please forgive me for not being pretty

Tänään olin tosi väsynyt, jalat tärisivät, huimasi ja päätä särki. Johtuu varmaan eilisestä suhteellisen pienestä kalorimäärästä...
Kokeidenpalautus. Historiasta tuli sitten seiskapuoli, mutta enhän mä ollut lukenut siihen yhtään enkä tehnyt läksyjä. Matikasta tuli kutonen, vaikka olin aivan varma että olin failannut, psykologiasta kasi ja molemmista suomenkokeista ysi miinus. (olen siis ruotsinkielisessä lukiossa, jos ihmettelette tota suomenkoe-juttua:D) Hmm... Uusi jakso alkaa huomenna, ja nyt aion panostaa täysillä, en mitään "melkein".

Syömiset on tänään mennyt aika hyvin, pitää vielä syödä päivällinen (ohrapuuro), ja lasken sen kalorit tähän mukaan.
07:25 Latte, 52 kaloria
14:45 Kaksi palaa ruisleipää, 2 siivua juustoa, 6 pientä siivua suolakurkkua, fun light, 238 kaloria
17:00 2 dl ohrapuuroa, 160 kaloria
Eli kalorit ovat 450, ja kun siitä vähentää liikkumisen, 102 kaloria, päivän kalorit ovat 348

En tiedä ihan olinko koulussa vaan väsynyt vai mikä mulla oli, tuntui vaan todella naurettavalta väntää happyfacea väkisin naamalle koko ajan. Musta tuntui ihan siltä, että kaikki huomaa sen olevan tekohymy, niin väkinäiseltä se tuntui... Mutta ei ne mitään huomannu. Onneksi, en voisi selittää mitään. Kamalaa tämä teeskenteleminen, mutta en voi muutakaan.Kokeetkaan ei menny niin hyvin kun olisin halunnut, joten en ole niin hyvällä tuulella. Anteeksi, en vaan aina jaksa hymyillä. Haluan vain olla kaunis, laiha ja ihana kaikin puolin. Onko se liikaa vaadittu?

Pystytä kulissit, älä anna kenenkään kurkkia niiden taakse
Anna kaikkien tuijottaa kauniita lavasteita
Uskottele, että niiden takana on kaikki yhtä kaunista
edit: kävin äsken lenkillä ja kulutin 201 kaloria, eli päivän kalorit ovat nyt 147 :)) Nyt on kuitenkin pakko, vasten kaikkia sääntöjä, syödä jotain. ahdistaa jo nyt. Lupaan, ettei se mene yli 300 kalorin.

5 kommenttia:

 1. Meillä palautus edessä. Noi on musta hyviä numeroita, saat olla tyytyväinen niihin :)
  Taas noin pieniä määriä kaloreita sulla. Kunpa itsekin joskus onnistuisin...

  VastaaPoista
 2. Niin se kyllä motivoi aika lailla, tsemppiä, sulla on mennyt syömiset ainakin tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. mullekin tuo teeskentely on ah-niin-tuttua.. : / se on välillä hirveän uuvuttavaa ja raskasta. Voimia ♥

  VastaaPoista
 4. Syötkö sä muuten vitamiinitabletteja? Jos et, niin sekin vois osittain selittää tota heikkoa oloa. Mä haluaisin syödä vitamiinitabuja, mutta kun tällä hetkellä ei oo varaa niihin :<

  Toi hissahan meni ihan kivasti siihen työmäärään nähden ja matikastaki kutonen on hyvin, jos alunperin tuntuu ettei pääse kokeesta edes läpi. Toki ymmärrän, että jos tavoitteet ovat korkealla, niin onhan se pettymys. Älä kuitenkaan ole turhan ankara ittellesi.

  Voi sua. Kulissien ylläpitäminen on joskus todella rankkaa. Monesti olisi paljon helpompaa vaan päästää irti ja itkeä jos itkettää, suuttua jos ketuttaa ja huutaa jos siltä tuntuu. Se ei kuitenkaan oo välttämättä hyvä vaihtoehto. Tsemppiä. Vielä joku kaunis päivä sä olet oikeasti onnellinen ja voit heittää noi happyface-naamarit hevonkuuseen!

  Ja kaunis kiitos ihanista, kannustavista kommenteista. Oot pelastanut mun päivän monet kerrat. Kiitoskiitoskiitos. En voi kyllin kiittää. Oot ihana ihminen, sun kaltaisia pitäisi olla enemmän.

  Voimahaleja ja tsemppiä<3

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry