maanantai 8. helmikuuta 2010

Perfection comes in a baggy size zero


Tänään on mennyt todella hyvin, olen hyvällä tuulella ja kaikki on melkein hyvin:) Hissankoe meni ihan okei, vaikka en sitä koealuetta kunnolla edes lukenut. Kokeessa oli pelastuksekseni yksi tehtävä jossa piti verrata kahden eri aikakauden maalauksia keskenään, ja siitä sain tarpeeksi pisteitä päästäkseni kokeesta läpi. Olen muutenkin ollut aina hyvällä tuulella, koska en ole syönyt mitään ylimääräistä, ja pitkästä aikaa musta tuntuu siltä että onnistun tässä laihduttamisessa. Nyt pitää vaan jännittää huomista kokeidenpalautusta, mutta en jaksa stressata siitäkään niin paljon. Enhän kuitenkaan enää voi tehdä asialle mitään, meni miten meni. Tosi outoa tää mun hyväntuulisuus, joku on nyt pahasti vialla:D

Eli tänään olen syönyt:
6.45: jugurtti 180 kaloria
12.30: kaksi viipaletta graham-paahtoleipää ja kaksi juustosiivua, lasi fun lightia 150 kaloria
16.40: 4dl wokkivihanneksia ja neljä lohipullaa
Yhteensä 534 kaloria
Kun siitä vähentää liikkumiset, 276 kaloria, päivän kalorit ovat 258:) eikö olekin aika hyvä, kun vertaa viikonlopun syöpöttelyihin?

Mitäköhän sitä tekisi nyt illalla? ei mitään koetta johon pitää lukea, ei läksyjä, ei mitään. Jos vaikka pelaisin Wii:tä vähän ja katsoisin jonkun elokuvan?
Onkohan tämä hyväntuulisuus merkki siitä, että viikko menee hyvin? Toivottavasti, sillä hyvää viikkoa minä tarvitsenkin...

7 kommenttia:

 1. En mäkään tiedä, miksen kehdannu sanoo siitä kavereille. Kai se johtu siitä, että se toinen niistä on sellanen ei-niin-tuttu niin en vaan jotenkin viittiny alkaa selittään tai jotain, en ymmärrä :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että sulla on mennyt paremmin tänään! Tsemppiä siis vaan huomiselle <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kun kerroit että tuon dokumentin voi nähdä netistäkin! Tänään katsoin sen ja oli kyllä aika surullista katsottavaa. :/ Hyvä dokkari silti.
  Sehän on vaan hyvä juttu jos jos on tuollasia iloisia päiviä, kuin tänään. :) Kyllä sä vielä saat otteen tuosta laihdutuksestakin. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on mennyt ihanan vähillä!! :D *Kateellinen*

  VastaaPoista
 5. Mäkin tarvitsisin hyvän viikon..
  Onnea onnistuneista ruokailuista ♥

  VastaaPoista
 6. Hei vitsit sulla on mennyt tosi hyvin!! :)Menispä mullakin noin sitten loppuviikko,tänään kun on jo vähän myöhästä siihen..

  VastaaPoista
 7. ihanaa et sulla on menny hyvin! ja KIITOS todella paljon että jaoit nämä 8-minute abit mun kanssa, aivan täydellinen pelastus, just sitä mitä mä tarvitsin!:) tsemejä ja toivottavasti sun viikko menee hyvin:)!
  psst! käy ihmeessä katsomassa/kommentoimassa mun uutta ulkoasua:)!

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry