maanantai 15. helmikuuta 2010

The less I eat the less I weight


Niin kuin sanoin eilen, teen tänään vähän erilaisen postauksen. Tässä se on:)

07:44: herään minuuttia ennen herätyskelloa. Höh, olisin saanut nukkua vielä hetken... Nousen ylös mutta rämähdän takaisin sängylle. Päässä pyörii ja en näe mitään. Odotan hetken ja nousen varovasti ylös. Juoksen vaa'alle, vaikka olen varma että se näyttää pari kiloa enemmän kuin viimeksi. 65, tasan. Huh, en siis ole lihonut. Meikkaan, selitän äitille syöneeni, pesen hampaat ja menen ulos.

09:22: Koulun ovella. Happyface? Check. Siistit vaatteet? Check. Kaikki pahat ajatukset tungettuna pois häiritsemästä? Check. Ja ei kun ovesta sisään.
A:lla on synttärit, joten annan sille lahjan, halin, ja hyvät huomenet. Juttelen kaikkien kanssa, nauran ja hymyilen.

12:15: Ruokatunti. Menen muiden kanssa ruokasaliin. Kaikilla muilla on iso lautasellinen lasagnea, minulla ei mitään. Istutaan siinä ruokapöydässä nauramassa ja juttelemassa. Ruokasali ahdistaa, haluan ulos.

14:15: Jumppatunti alkaa kohta. Kaikki tytöt ahtautuvat pukuhuoneeseen. Nyt vasta ahdistaa. Kaikki ihanan laihat tytöt hypivät siellä ympäri ja tunnen olevani norsun kokoinen. Oksettaa. Ne juttelevat iloisesti ja lainailevat toisilleen pieniä toppeja. Haluan ulos huoneesta.
Tunti alkaa. Pilatesta, onneksi. En voi nolata itseäni, sillä harrastan pilatesta. Huomaan olevani ensimmäisessä rivissä mattoni kanssa. Great. Nyt kaikki joutuvat tuijjottamaan hyllyvää vartaloani. Yritän mennä viimeiseen riviin, mutta opettaja tulee luokkaan enkä voi enään vaihtaa paikkaa.

15:56: Tunti loppuu. Hyvä niin, päässä pyörii jo sen verran että pitää päästä istumaan. Vaihdan nopeasti vaatteet ja lähden bussipysäkille palelemaan. Nukahdan bussissa, ja herään pysäkkiä ennen omaani.
16:50: Avaan ulko-oven ja minulle ilmoitetaan heti että ruoka on valmista. Katsahdan kattilaan. Pinaattikeittoa. Siitä tulee 190 kaloria. Kananmuna. 78 kaloria. Onneksi en ole syönyt vielä mitään. Ruoan jälkeen löydän karkkikätköni ja syön ne. Kalorit pysyvät onneksi alle tuhannen. Onneksi. Huomenna menee alle viidensadan. Lupaan sen.


4 kommenttia:

 1. ihana tää keväinen ulkoasu!:) no tää paska ystävänpäivä pilas mun ihanan iloni joten nyt ollaan taas lähtöpisteessä..huoh..:(

  VastaaPoista
 2. Ite ainakin tykkäsin tämäntyylisestä postauksesta! :) Niin ja tosiaan, ihana uusi ulkoasu. <3

  VastaaPoista
 3. Mun happyface meinaa joskus haalistua, silloin ei ole hyvä. Ehkä täytyy kokeilla tota tsekkausjuttua :I
  Tsemppiä. Tää oli erilaisen kiva postaus. (:

  VastaaPoista
 4. Kivasti kirjoitettu, tää oli lähellä munkin elämää ja varsinkin viimeinen lause ja tuo tunnelma tekstissä.. tykkäsin.

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry