sunnuntai 7. helmikuuta 2010

I don't care if it hurts, I want to have control, I want a perfect body


Kaikki varmaan tietävät jo, että inhoan viikonloppuja. Minulle vapaapäivät merkitsevät ruokaa, ruokaa, ja ruokaa. Kotona rutiineista ei ole tietoakaan, syödään milloin sattuu ja mitä tahansa. Hyi kamala. Onekksi huomenna on maanantai. Taas viisi ihanaa, rutiininomaista päivää tiedossa. En malta odottaa.

Huomenna on historian koe, enkä ole saanut luetta kun 30 sivua... Piti tulla kirjoittamaan päivän postaus jo nyt, sillä American Idol alkaa seitsemältä, ja sitten haluan katsoa sen anorexia-dokkarin ykköseltä. Se alkaa 21.10, jos muista oikein... Sen jälkeen pitää vielä ehtiä lukea kokeeseen ja tehdä 8-minute-abs:it. Ne on muuten todella tehokkaita, saattuu aivan sairaasti ekoina päivinä, mutta sehän tarkoittaa että homma toimii:)

Olen päättänyt etten saa syödä mitään kuuden jälkeen illalla, enkä ole nyt syönytkään enään tuntiin. Kohta taitaa vain tehdä tiukkaa, sillä äiti aikoo tehdä köyhiä ritareita (jotka muuten ovat aivan kamalia kaloripommeja, 243 kaloria), ja en ole vielä keksinyt mitä aion sanoa ettei tarvitse syödä niitä...
Huomenna on tiedossa kuntosali, ja kovat treenit sitä paitsi. Aion vetää kovat treenit rangaistukseksi itselleni kaiken viikonloppumätön takia.
Onko kenelläkään muuten mitään ideaa mitä salilla voi tehdä niin että rasva palaa, mutta ei aiheuta mitään kamalia reisilihaksia? Mulla on nimittäin jo omasta takaa järkyttävän lihaksikkaat tukkireidet, enkä missään nimessä halua niitä suuremmiksi, päinvastoin. En edes pysty juoksemaan tai mitään sellaista, joten hyvät vinkit ovat tarpeen:)

6 kommenttia:

 1. Niin menee ihan kohtalaisesti. Pääset varmaa tavoitteisiisi, tsemppiä <3

  VastaaPoista
 2. Hmm, munki täytyis kattoa toi dokkari.
  Mulla on kans pelkkää lukemista ollut, kyllä me selvitään. (:

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea siihen!

  Kiitos btw, että mainitsit tuon anoreksia-dokkarin. ^^' En olisi muuten tiennyt siitä.

  VastaaPoista
 4. Itekin rakastan elää rutiinien avulla. Pelottaa nyt kun kerran alkaa lukuloma, että miten käy. Pitää varmaan tehdä itselle aikataulut millon salille, lenkille, ruokaa jne... Ite missasin anoreksia-dokkarin. :/ Olisin kyllä tosissaan halua nähdä.
  Niin ja kuntosalilla itse polen aika paljon pyörällä, kun kerran talvella en oo muuten ulkoilmaan päässyt polkemaan. Ja meidän salilla on sellanen "soutulaite". Palaa kuulemma paljon kaloreita kun oikein osaa sillä treenata. :)

  VastaaPoista
 5. Tää on ihan ku lukis omia ajatuksiaan mitä joku toine on kirjottanu. Itekki vihaan viikonloppuja vaan ja ainoastaan sen takia että sillo syö millon sattuu ja mitä sattuu joten kaikki laihdutetut kilot varmasti tulee takasin :s Sit taas joutuu alottamaa alusta seuraavalla viikolla.
  Ite en tykkää elää rutiineilla, mutta pakko mikä pakko ku on tää hemmetin pakkoneuroosi..

  Mut paljon tsemppiä sulle! :---)

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry