torstai 7. tammikuuta 2010

No matter what it takes


Toivon todella, että teidän päivä meni edes vähän paremmin kun mun, koska paljon tätä surkeammin ei vaan voi mennä...
Eka koulupäivä... Herätyskello kuoli aamukuudelta, koska se kehtasi ruveta huutamaan. En saanut nukuttua yöllä, koska päässä pyöri vaan kaikki kamalat ajatukset. Mietin mitä kaikki sanoisivat koulussa, mistä ne puhuisivat ja kuka olisi laihtunut. Ilokseni huomasin, että G oli lihonut jouluna. Hah, nyt on vaan pakko olla pikkuisen vahingoniloinen, sillä onnistuin itse laihduttaamaan pois ne kolme joulukiloa pakkosyötön seurauksesta, joten en painanut yhtään enemmän kun mitä painoin koulun loppuessa. Se ilo ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä matikantunilla sain edellisen pistarin takaisin. Ihan sellainen perus-pistari se oli, ja maksimipistemäärä oli 12, ja oli kerännyt kasaan huikeat 8 ja puoli pistettä! ( Kai te huomasitte sarkasmin tossa?)

Niin, ja syömiset on mennyt melkein hyvin tänään. Aamulla olin niin sekaisin, etten älynnyt syöväni jugurttia, ennen kuin olin jo tyhjentänyt purkin. Sinne upposi 90 kaloria. Koulussa en syönyt mitään, ja tulin kotiin siinä puoli viiden aikaan, ja oli pakko syödä jotain epämääräistä vihannes-kala-riisi mössöä, kaloreita tuli siitä noin 400 vähän pyöristäen. Kaikkihan olisi mennyt hyvin... Mutta... MUTTA olen niiin säälittävä, että sorruin äsken syömään puuroa. Hyvähyvä joo, sinne meni ihan turhat 200 kaloria. Eli tänään tuli syötyä ylöspäin pyöristäen 800 kaloria, vaikka menin lupaamaan että pysyn alle viidensadan!! Nyt vituttaa, suoraan sanottuna. Onneksi huomenna on luvassa ainakin kahden tunnin kuntosali, joten siellä palaa ainakin kolminkertainen kalorimäärä syömisiin verrattuna. Kuulostaa jo paremmalta.
Miten teidän back-to-school onnistui?
2 kommenttia:

  1. kiitti piristävästä kommentista!:) kyl näköjään täytyy olla noit paska-päiviä et voi näit hyviäkin tulla:)!

    VastaaPoista
  2. Älä huoli tosta pistarista ollenkaan <3 mä sain meijän omasta pistarista vaivaiset 4/20 :(( oon toivoton tapaus.. Ja vaik kalorit meni yli 500, ajattele ees hieman positiivisesti: ne jäi silti paaaljon alle 1000 ;)) tykkään sun blogista hirmuisesti!!! Älä koskaan lakkaa kirjoittamasta <3 tsemppiä kaikkeen^^ <3 :)

    VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry