tiistai 19. tammikuuta 2010

"Happyface"

Läski.
Koulu meni nopeasti, feikkasin happyfacen kaikille ja uskottelin kaiken olevan hyvin. Kaikki uskoivat. Nauroin, hymyilin, kuuntelin kaikkia. Mutta itkin hiljaa sisälläni, mikään ei ole hyvin. Pääasia että kukaan ei huomaa todellista minääni, sitä, että mikään ei ole niin kuin kaikille uskottelen. Joskus tekisi vaan mieli huutaa ja itkeä ahdistusta pois, kiljua niin että ääni menee ja silti jatkaa. Tekisi mieli hakata seiniä, lattiaa, kaikkea vastaatulevaa, kunnen paha olo ja ahdistava tunne on poissa. Mutta ei. Kävelen joka päivä kuin horroksessa. "Huomenta, haluatko apua läksyjen kanssa, haluatko puhua siitä, kiitos" jne. Kukaan ei tiedä miten paha olo minulla on, miten paljon minua ahdistaa ja ottaa päähän.

Päivän kalorit ovat siinä tuhannen paikkeilla (LÄSKI), ja kuntosalilla tuli kulutettua noin 430 kaloria... Huomenna en saa syödä mitään aamulla, ainoastaan juoda ison mukillisen vihreää teetä. (Jos jaksan tehdä). Koulussa en ole voinut syödä enään kolmeen vuoteen, sillä en voi sietää sitä että muut katsovat kun syön. ne varmaan ihmettelee, että mitä toi läski tossa syö, menisi juoksemaan ja lopettaisi ton syömisen. Eli seuraavan kerran pitää sitten syödä kotona pakkopäivällinen, koska äiti syö samaan aikaan, eikä sen valvovan silmän alta voi välttyä.

Muuten, jos paino ei ole pudonnut seuraavaan ruksiin perjantaihin, mutta viimeistään sunnuntaihin, mennessä, tulen hulluksi. olen tammikuun aikana onnstut (feilannut) laihtumaan kilon. Siis yhden kilon!! Läskiläskiläskiläski.
Jos jollain on jotain hyviä laihdutusvinkejjä, mieluiten ei mitään pillereiä, feel free to comment.

3 kommenttia:

 1. kiitos tsempeistä, tänään sitä tarvitaan:( ja erityisesti huomenna!!<3

  tsemppiä sulle kanssa!ja kun noita laihdutus vinkkejä pyydät niin en voi sanoo muuta kuin et juo ihan helvetisti vettä. mun bmi on ollu joskus samoissa kun sulla nyt ja mä join vaan joka päivä ihan vitusti vettä, en ees liikkunut pahemmin mut paino tippui 7kg.:) ja VIHREÄÄ TEETÄ! joka päivä, 3 kuppia ois hyvä. vihreä tee "puhdistaa" jotenkin sitä elimistöä erityisen hyvin tai jtn.. :D! en tiedä,mutta tehokasta se ainakin on!

  ps. mulle tulee hirveästi aina samaistuneisuuden olo kun luen sun blogia!

  VastaaPoista
 2. ei kai sitä pitäisi, mutta varmasti ymmärrät kuinka hankalaa se on ;>

  hyvin kirjoitettu postaus.. tuntuu joskus ihan samalta, mutta jotenkin toisaalta on tuntunut niin monta kertaa että siihen on aika jäätynyt S:
  saatan illalla saada niin väkivaltaisia kuvitelmia mieleeni että huomaamattani suurinpiirtein nytkähtelen niiden voimasta. viimeksi tänään havahduin siihen kuinka voimakkaasti kuvittelin lyöväni yhtä kusipäätä turpaan ja sydän hakkasi tuhatta ja sataa vaikka oikeasti olin vain levännyt sängyssä :'D

  ootko ikinä koittanut moista: kirjoita sen henkilön nimi/asia joka ärsyttää tai ahdistaa maalarinteippiin ja liimaa se lenkkariin. myöhemmin sitä ei enää tarvitse tehdä, tai muutenkaan jos mielikuvitus riittää mutta kiva lähteä lenkille niin että tallaa sitä paskaa allensa oikein voimakkaasti. juoksee/kävelee/tallaa sitä asiaa niin kauan kuin tuntuu pahalta.
  voi kuulostaa hullulta, mutta on siinä järkeä x)

  VastaaPoista
 3. :---) Kiitos ja samoin ♥

  Jokainen kun laihduttaa omalla hyväksi koetulla tavallaan niin se on paras. Itse olen kokeillut kaikkea ja ehkä toimivin oli että söin joka aterialla jotain ja ruoat/ruoka määrät ja ajat oli aina samoja jolloin kroppa tottui noihin eikä kinunnut lisää. Teetä ja limpparia menee... öö.. Dieetteihin en usko.

  Ja vieläpä pitää kertoa, että inhottaa puhua laihdutustavoista kellekkään -> sekoittaa kenenkään muun päätä enempää, mutta silti teen näin. fiksua..

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry