lauantai 16. tammikuuta 2010

No Wonderland

Just because I'm smiling doesn't mean I'm happy. I'm the type of girl that can be so hurt and still look at you and smile.

Joka perjantai odotan viikonloppua innolla. On ihanaa, ettei tarvitse nousta ylös kuudelta, vaan saan nukkua ihan niin pitkään kun vain haluan, voin vaikka maata sängyssä koko päivän. Toisaalta taas vihaan viikonloppuja: Ei mitään rutiinia, ruoka-ajoista puhumattakaan. Koulupäivinä se on niin helppoa: Aamu-kuudelta mahdollisesti jugurtti, ja seuraavan kerran syödään päivällinen viideltä. Illalla vielä teetä ja hedelmä tai jugurtti. Mutta viikonloppuna? Syödä voi kun haluaa, ja ruokaa on tarjolla käytännössä koko ajan. Huominen vielä, ja sitten alkaa taas viiden päivän tuttu ja turvallinen arki, ja sen mukana tulevat rutiinit.

Tänään en ole tehnyt mitään. Lakkasin kynnet, ja niistä tuli ihan kivat. (Suosittelen muuten kynsien lakkaamista erilaisílla kuvioilla yms, todella aikaa vievää puuhaa).Kaupassa kävin, sillä en halunnut että äiti pitää minua huonona tyttärenä. Leivoin mokkaruutuja, joita muut nyt syövät tyytyväisinä. Siinähän syövät ja lihovat ihan vapaasti:) Huomenna raahan äitin mukaan lenkille, sillä se on tosiaan laihduttamisen tarpeessa (oikeasti siis, se painaa noin 105 kiloa ja on 178 cm pitkä), joten vähän aktiivisempi päivä on luvassa huomenna. Toivottavasti.
Pelkään, että en onnistu. Pelkään, että en koskaan saa olla se kaunis, laiha, täydellinen,ihana ihminen joka haluan olla. En halua olla lopun ikääni tällainen. Läskiläskiläskiläskiläski. Kelvoton. Haluan olla pieni ja hauras, ihana...

6 kommenttia:

 1. Mulla on aivan sama juttu,love my routines!
  Voimia myös sulle ihan hirveesti :)

  VastaaPoista
 2. Kauanko muuten oot ollut pescovegetaristi? :)

  Ja mulla on kanssa sama, en tykkää viikonlopuista, koska ruoka-ajat sun muut on vaikea pitää viikonloppuna säännöllisinä. Arkena on aina ne tietyt rutiinit ja ruoka-ajat.

  VastaaPoista
 3. rutiini päivässä on ihanaa <3
  Ihanat kynnet, itse en voi sanoa samaa omistani...
  Tsemppiä sulle. (:
  Hehheh, tuli vaan tässä mieleen. Kerran kun kommentoin täällä ja aloin kirjoittaa sitä sanaa, mikä pitää kirjoittaa ennen kuin tän julkaisee, mun piti kirjoittaa "thinpi" tai jotain sinne päin ! :D (saman tien thinspo)

  VastaaPoista
 4. Juuri äsken päätin ottaa vähän makaronilaatikkoa ja 3 riisikakkua ja nyt....

  voi helvetti.

  Vaikka tänään sen pitäisi olla ihan okei.
  Kiitti kommentistasi :>>

  VastaaPoista
 5. Jos sä haluat niin kyllä susta vielä tulee se laiha ja kaunis ihminen joka haluat olla. Sen eteen pitää vain tehdä uhrauksia. Tsemppiä ♥

  VastaaPoista
 6. Mitääh? Leikkausvälineitä isommiksi? Onko ihmiset oikeasti idiootteja, eikö lääkärit voi vaan sanoa: ruvetkaa dieetille.
  Mä oikeasti oon surullinen niiden ihmisten takia, jotka joutuu elämään siellä kehitysmaassa :( Tunnen itteni vielä ällömmäksi.

  VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry