perjantai 8. tammikuuta 2010

It makes me feel alive

Welcome to my life
You see it is not easy
But I'm doing allright
Welcome to my dream
It's the only one who needs me
And stays right by my side

Tänään kaikki on mennyt todella paljon paremmin kuin eilen. Aamulla söin jugurtin, (olisi vähän noloa pyörtyä salilla), ja seuraavaksi söin vastan kun tulin kotiin kuntosalin jälkeen. Äiti oli laittanut parsakeittoa, joka sisältää 50 kaloria/annos, eli ei onneksi mikää ihan tappoateria. Sen lisäksi piti ahtaa itseensä kaksi siivua täysjyväleipää. Ylöspäin pyöristäen kaloreita on siis syöty noin viisisataa. Onneksi olin kuntosalilla, jossa kaloreita paloi about 350-400, joten päivän kalorit ovat siinä 100-150 suunilleen. Parempi näin:)
Ulkona on muuten ihan sairaan kylmä! Oli tosi kiva seista ulkona -20 asteen pakkasessa 20 minuuttia bussia odottamassa.Vieläkin palelee...

En ole uskaltanut mennä vaa'alle, mutta sen teen varmaan huomenna aamulla.... Saa nähdä jos tämä hyvätuuliisuus jatkuu vielä sen jälkeen vai ei.Pahaa pelkään, että en tule olemaan tyytyväinen...
Onneksi nyt on perjantai. Jotenkin ihan loppu olo, vaikka koulua on ollu vain kaksi päivää joululoman jälkeen. Läksyjä on liikaakin, mutta jospa jätetään ne ihan suosiolla huomiseen, jooko?
Kiitos muuten todella paljon ihanista kommenteista, vaikka en ole aina niitä ansainnut. Päivä parani ja olen paljon paremmalla tuulella, tuntuu siltä että toivoa on taas vähäksi aikaa:)

1 kommentti:

  1. Kiitos :)<3
    Tykkään muuten sun blogista, saat musta lukijan :)

    VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry