maanantai 11. tammikuuta 2010

Better days


Tänään on mennyt paljon paremmin, tuli taas todistettua että huonojen päivien jälkeen on pakko tulla niitä hyviäkin:) Ennen koulua olisin melkein onnistunut livahtamaan ulos, mutta sitten äiti huusi että en ole syönyt mitään ja pakotti syömään banaanin. (noin 150 kaloria)

Olin sitten koulussa, ja ennen kuntosalia oli pakko syödä proteiinipatukka koska oli kamala olo, päässä pyöri ja silmissä sumeni. Olin sitten kuntosalilla ja onnistun polttamaan 451 kaloria, mikä on aika hyvin siihen nähden, että ehdin olla siellä niin lyhyen ajan... Syödyt kalorit ovat tältä päivältä siinä 680 paikkeilla, mutta kun siitä vähentää ton 451, saadan jo parempi tulos: 202 kaloria:) Olo oli treenien jälkeen kamala: Pyörrytti, silmissä sumeni, pulssi hakkasi päässä ja koko kroppa tärisi, mutta en ole siitä huolimatta pitkään aikaan tuntenut itseni niin... vahvaksi jotenkin. Tuntui siltä, että selviän mistä vaan ja että onnistun vielä laihtumaan. Vaikea selittää, mutta mahtava tunne:)


Tervetuloa muuten kaikille uusille lukijoille:)

PS: Luen kaikkien blogit huomenna, koska en millään ehdi tänään... Huomenna on herätys kuuden aikaan...

1 kommentti:

  1. joo no näköjään toi positiivinen asenne auttaa!:) kyl mun on pakko alkaa noita tavoitteita laittaa ku kaikki vaan kehuu niiden hyviä puolia!:)

    VastaaPoista

I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well," "I ate before I came"
Then someone tells me how good I look
And for a moment, for a moment I am happy
But when I'm alone, no one hears me cry